Vrijdag 22 juli in I Want Your Song: OG3NE

Vrijdag 22 juli in I Want Your Song: OG3NE
Zingende zussen op zoek naar nieuwe hit

Kijktip :

In de vierde aflevering van I Want Your Song ontvangt Snelle, die met dit programma zijn presentatiedebuut op de Nederlandse televisie maakt, de zingende zussen van OG3NE. Zij gaan op zoek naar hun volgende grote hit.

I Want Your Song gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Songwriters
Waar we in talentenjachten als Idols en The Voice of Holland alleen zingende auditanten zagen, draait het in I Want Your Song om iets heel anders: de beste songwriter. Wie heeft het mooiste nummer geschreven voor de bekende Nederlandse artiest? De kanshebbers pitchen hun pennenvruchten met behulp van een band.

Songfestival
Deze week proberen ze indruk te maken op OG3NE: Lisa, Amy en Shelley Vol. De zingende zusjes hebben al een veelzijdige carrière achter de rug: van deelname aan het Junior Songfestival in 2007 tot winst in het vijfde seizoen van The Voice of Holland (2014) en deelname aan het 'grote' Songfestival in 2017, waar ze elfde werden met het nummer 'Lights and Shadows'.

I Want Your Song is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van I Want Your Song terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV