Before We Die seizoen 2 vanaf vrijdag 22 juli te zien op Canvas

Before We Die seizoen 2 vanaf vrijdag 22 juli te zien op Canvas
Vervolg van Zweedse misdaad-dramaserie

Kijktip :

Op Canvas gaat vrijdag (22 juli) het tweede seizoen van de Zweedse misdaad-dramaserie Before We Die van start. In de eerste reeks maakten we kennis met Hanna Svensson, een vasthoudende rechercheur van de politie in Stockholm.

Criminele organisatie
Hanna kreeg in het eerste seizoen te maken met corruptie binnen de politie, maar ook in deze tweede reeks blijken de rangen nog niet helemaal gesloten. Hanna en haar zoon Christian waren heel dicht bij het oprollen van Davor Mimica's criminele organisatie, waar Christian infiltreerde. Maar alle hoop is inmiddels vervlogen, want na een lek bij de politie is Christian spoorloos verdwenen.

Gevaar
Hanna hoopt het lek te vinden en daarmee Christian terug te halen. Dubravka Mimica verkoopt de naam van het lek, maar Hanna weet niet aan wie. Samen met Björn onderzoekt ze de zaak. Met haar onderzoek brengt ze andere mensen in gevaar. Het spoor leidt tot een veel grotere organisatie dan zij en Björn zich ooit hadden kunnen inbeelden en die ook dichter bij hen staat dan ze dachten.

Het tweede seizoen van Before We Die is vanaf vrijdag 22 juli wekelijks rond 23.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's