Britse misdaadserie Annika vanaf zaterdag 23 juli te zien op NPO 2

Britse misdaadserie Annika vanaf zaterdag 23 juli te zien op NPO 2
Wekelijks met een dubbele aflevering

Kijktip :

De komende zaterdagen is de zesdelige Britse serie Annika met dubbele afleveringen op de late avond te zien bij NPO 2. We maken met Annika Strandheld, detective bij de Schotse politie en recent overgeplaatst naar de Glasgow Marine Homicide Unit.

Annika aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Harpoen
Annika begint tamelijk moeizaam aan haar baan als leider van het nieuwe moordzakenteam in de grootste stad van Schotland. Ondertussen start haar tienerdochter Morgan op een nieuwe school. Het team van Annika moet meteen aan de slag, want de kustwacht vindt het lijk van een man die met een harpoen is vermoord.

Familiebedrijf
Het slachtoffer is eigenaar van een boot die toeristen meeneemt op walvisjachten. Bij het familiebedrijf van de man blijkt van alles aan de hand te zijn, dus het wordt nog een hele klus om uit te zoeken wat er nou precies gebeurd is. Morgan heeft moeite met de verhuizing en probeert haar moeder af te leiden van de moordzaak.

De Britse misdaadserie Annika is vanaf zaterdag 23 juli wekelijks rond 22.10 uur met een dubbele aflevering te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Annika terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV