Dinsdag in Op1: Reinier van den Berg over hitterecords in Europa

Dinsdag in Op1: Reinier van den Berg over hitterecords in Europa
Dit zijn de gasten in Op1 van dinsdag

Kijktip :

De zomerse editie van Op1 is dinsdag weer te zien en de gesprekken staat ditmaal onder leiding van Charles Groenhuijsen en Elles de Bruin. Onder meer weerman Reinier van den Berg en Mike Bruggeman zijn te gast over de hittegolf. Dit zijn de gasten van dinsdag 19 juli.

Lees verder onder de video's.

Gasten in Op1 - dinsdag 19 juli

  • Vandaag opnieuw extreme hitte in Nederland en ook elders in Europa. We bespreken de dag met Marjon de Hond en Reinier van den Berg.Mike Bruggeman maakt zich bij deze temperaturen zorgen over alleenwonende ouderen. En Merijn van de Laar geeft tips voor een goede nachtrust.
  • Hoe van de een op de andere dag verder te leven zonder je beide ouders? Het overkwam de 21 jaar oude Rutger van Hulst nadat zijn ouders omkwamen bij een bootongeluk. Hij maakte er de film Mijn ouders wonen op Jupiter over om het taboe rondom de dood te doorbreken.
  • Vanaf vrijdag is er een speciale editie van kijkcijferhit De Slimste Mens te zien op NPO Start. Hierin strijden oud-topkandidaten zoals Owen Schumacher, Marieke van der Zilver en __Khalid Kasem__om de titel De Slimste aller Slimsten. Het drietal schuift dinsdag aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's