Dinsdag in RENZE: hoe kom je deze tropische nacht door?

Dinsdag in RENZE: hoe kom je deze tropische nacht door?
De gasten van dinsdag 19 juli

Kijktip :

Na Jinek, BEAU en Humberto is het de beurt aan Renze Klamer met zijn talkshow RENZE. Dit zijn de gasten van dinsdag 19 juli .

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in RENZE - dinsdag 19 juli

  • Volle stranden, druipende ijsjes en airco’s op volle toeren. Engeland spant vandaag de kroon als warmste plek van Europa. Meteoroloog Nicolien Kroon en Tim de Wit praten ons bij. En hoe kom je deze tropische nacht door? Slaapcoach Alies Coster geeft dé tips!

  • Het is al dagenlang hetzelfde beeld: honderden asielzoekers die de nacht doorbrengen voor de poorten van het aanmeldcentrum in Ter Apel. Vandaag opnieuw spoedoverleg over een crisissituatie. Aan tafel Floor Bremer en CDA-fractievoorzitter Herma Hemmen uit Ter Apel.

  • Precies 125 dagen voor de start van het WK voetbal in Qatar wisselt de ene na de andere Oranjespeler van club. Voorlopig hoogtepunt: de transfer van Matthijs de Ligt naar Bayern München. Wat staat ons nog te wachten? Aan tafel Jack van Gelder!

  • 'Strijder' is de nieuwe film over de 12-jarige Dylan die zijn droom om profvoetballer te worden in duigen ziet vallen na een ongeluk. Hoofdrolspelers Soufiane Touzani, Martijn Fischer en scenarist Job Tichelman zijn vanavond te gast!

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV