Serierecensie: In Virgin River seizoen 4 is Mel zwanger, maar van wie?

Serierecensie: In Virgin River seizoen 4 is Mel zwanger, maar van wie?
Soap en romantiek met Martin Henderson en Alexandra Breckenridge

Kijktip :

Vanaf 20 juli staat het langverwachte Virgin River seizoen 4 op Netflix. De grootste cliffhanger van het derde seizoen kwam aan het eind van de finale, toen Mel onthulde dat ze zwanger was. Maar wie is de vader? Lees hier de serierecensie van Virgin River seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mel is zwanger...
Deze serie draait om Melinda ‘Mel’ Monroe (Alexandra Breckenridge). Zij reageert op een vacature voor een verloskundige in het afgelegen stadje Virgin River in Noord-Californië. Mel denk dat het stadje dé perfecte plek is om een nieuwe start te maken en haar pijnlijke verleden achter zich te laten. Maar al snel ontdekt ze dat het leven in een klein stadje niet zo eenvoudig is als ze had verwacht.

Lees hier onze serierecensie van Virgin River seizoen 2 en seizoen 3.

Beoordeling van Gid.tv: ★★★½

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 7,4

Alleen maar goed nieuws voor de fans van de Hallmark-achtige zwijmelserie Virgin River. Het vierde seizoen bevat geen tien, maar twaalf afleveringen! In het nieuwe seizoen is de rode draad de zwangerschap van Mel, maar er liggen meer blijde gebeurtenissen in het verschiet. Ook tegenslagen zijn er genoeg. Van een toekomstige scheiding tot een mogelijke bruiloft: er is van alles mogelijk. Het vierde seizoen is meer van hetzelfde, maar weet de kijker telkens nieuwsgierig te houden om een volgende aflevering te bingen. En dat is de kracht van Virgin River, waarin intriges, verdriet, verlies, leugens en liefde altijd onder hoogspanning staan. Klap op de vuurpijl: seizoen 5 komt eraan. Drieënhalve ster.

Cast
Naast Martin Henderson (Everest) en Alexandra Breckenridge (The Walking Dead) zijn ook Jenny Cooper (Grey's Anatomy) en Colin Lawrenc (Riverdale) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Sue Tenney (Good Witch).

Vanaf 20 juli 2022 is Virgin Rivier seizoen 4 te zien op Netflix. Dit seizoen bevat 12 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: Drama.

Actuele video's

Meer actuele video's