Vanavond op tv: Steenrijk, straatarm & Engeland - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

Vanavond op tv: Steenrijk, straatarm & Engeland - Spanje (EK vrouwenvoetbal)
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 juli

Kijktip :

Realityster Chiel Harten is vanavond opnieuw te zien met zijn deelname aan Steenrijk, straatarm, fans van het vrouwenvoetbal komen aan hun trekken met de EK-wedstrijd tussen Engeland en Spanje en er is een docu over Rolling Stone Ronnie Wood te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 20 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Steenrijk, straatarm: realityster Chiel Harten

SBS 6
20:30 uur

Deze zomer zijn er regelmatig herhalingen van spraakmakende afleveringen van Steenrijk, straatarm te zien op SBS6. Vanavond kunnen we opnieuw genieten van een aflevering uit seizoen vier, waarin twee luxepoezen (Chiel en Michael) in een sociale huurwoning belanden. Als dat maar goed gaat...


Live: Engeland - Spanje (EK vrouwenvoetbal)

NPO 3
20:50 uur

De groepsfase is achter de rug en het EK vrouwenvoetbal gaat vanaf vanavond verder met de kwartfinales. Het eerste duel gaat tussen Engeland en Spanje. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.


Docu: 9/11 - The Plane That Hit the Pentagon

National Geographic
22:00 uur

De meeste gedachten gaan bij de datum '11 september 2001' terug naar de vliegtuigen die in de Twin Towers in New York vlogen. Er kwamen echter ook 184 onschuldige mensen om het leven bij de aanslag op het Pentagon. De documentaire 9/11: The Plane That Hit the Pentagon besteedt hier aandacht aan.


Docu: Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me

NPO 2
23:10 uur

De legendarische Britse rockband The Rolling Stones trad onlangs nog op in de Johan Cruijff Arena. Alle bandleden zijn inmiddels flink op leeftijd, maar van stoppen willen ze nog niet weten. De documentaire Ronnie Wood - Somebody Up There Likes Me schetst een portret van gitarist Ron Wood.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV