Streamingrecensie: 200 miljoen-actiefilm The Gray Man staat nu op Netflix

Streamingrecensie: 200 miljoen-actiefilm The Gray Man staat nu op Netflix
Met Ryan Gosling, Chris Evans, Regé-Jean Page, Alfre Woodard en Billy Bob Thornton

Film :

Vanaf 22 juli is de film The Gray Man te zien op Netflix. Deze grote actiefilm met een budget waarmee je ook de Titanic opnieuw kan laten zinken heeft natuurlijk ook groot acteertalent in huis. Popcorn is zeker aanwezig, maar fris en origineel is het allemaal niet. Lees hier de streamingrecensie van The Gray Man.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Court Gentry
Wanneer de meest bekwame medewerker van de CIA - wiens ware identiteit niemand kent - per ongeluk duistere geheimen van een agentschap onthult, zet een psychopathische ex-collega een premie op zijn hoofd en veroorzaakt hij een wereldwijde klopjacht door internationale moordenaars.

Met actrice Ana de Armas (Dani Miranda) in de film 'The Gray Man'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 58% | IMDb ★ 6,8

Na hun Marvel-blockbusters Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame mogen en kunnen de broers Anthony en Joe Russo alles maken waar ze zin in hebben. Ze doen het nu op een James Bond-achtige manier, met ditmaal acteur Ryan Gosling in de hoofdrol. Deze actiethriller is gebaseerd op het gelijknamige eerste boek van een spionagereeks van voormalig Tom Clancy-medewerker Mark Gearney. Een leuke wegkijker, maar The Gray Man voelt ook als een herhaling van zetten. Chris Evans is de flamboyante schurk van het stuk en de beeldschone Ana de Armas doet - na haar korte rol in No Time To Die - nu wel haar naam gelden in een belangrijke actie-hoofdrol. Deze film is een wilde en vooral dure vlucht met een vrachtvliegtuig en een Tsjechische stad in puin. Memorabel wordt het echter nooit. Twee sterren.

Cast
Naast Ryan Gosling (La La Land) en Chris Evans (Avengers: Infinity War) zijn ook Ana de Armas (Blonde), Regé-Jean Page (Bridgerton), Billy Bob Thornton (A Simple Plan) en Alfre Woodard (Luke Cage) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Anthony en Joe Russo (Cherry en Captain America: Civil War).

Vanaf 13 juli 2022 is de film The Gray Man te zien in de Nederlandse bioscopen. Op 22 juli verschijnt deze productie ook op Netflix. Genre: Actiethriller. Tijdsduur: 122 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's