Overzicht tijden: Formule 1 GP van Frankrijk live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Frankrijk live op tv en online
Kruipt Ferrari weer dichterbij Red Bull?

Sport :

Het lijkt er op dat Ferrari langzaam weer dichterbij Red Bull kruipt. Zowel op Silverstone als op de Red Bull Ring was het een rode bolide die aan het langste eind trekt. Moet Red Bull op het Circuit Paul Ricard weer echt aan de bak? Vanaf vrijdag 22 juli tot en met de race op zondag 24 juli is het Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Ferrari vs. Red Bull
Alhoewel Toto Wolff beide teams de schuld geeft van het "saaie Formule 1 seizoen", is de race tussen het rode Ferrari en het blauwe Red Bull na de laatste twee grote prijzen weer zeer spannend. Charles Leclerc zal het echt weer op gaan gaan nemen tegen Max Verstappen, terwijl ook Sainz en Perez een leuke strijd hebben.

Tijdschema Formule 1 GP van Frankrijk 2022

Vrijdag 22 juli

Zaterdag 23 juli

  • 13.00 uur: derde vrije training
  • 14.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie

Zondag 24 juli

  • 13.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 15.00 uur: race

De tekst gaat verder onder deze video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Frankrijk is op zondag 24 juli om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 22 juli zijn ook de vrije trainingen, de sprint race en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV