Nieuw seizoen Zomergasten begint zondag 24 juli met Humberto Tan

Nieuw seizoen Zomergasten begint zondag 24 juli met Humberto Tan
Presentator te gast bij Janine Abbring

Kijktip :

Interviewprogramma Zomergasten is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen. We trappen af met de ideale televisieavond van presentator, schrijver en fotograaf Humberto Tan. Hij voert een avondvullend gesprek met Janine Abbring aan de hand van zelfgekozen beeldfragmenten.

Zomergasten met Humberto Tan gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Talkshow
Humberto Tan werd bekend bij het grote publiek toen hij in 1993 NOS Studio Sport ging presenteren en later ook het NOS Journaal. In 2005 stapte hij over naar Talpa, dat door RTL werd overgenomen. Daar presenteerde hij Eredivisievoetbal, RTL Boulevard en nu het Champions League-voetbal. Vanaf 2013 krijgt Tan zijn eigen talkshow, RTL Late Night, die enkele jaren een groot succes was.

Rechtvaardigheid
Tan vertelt: "Ik ben een veelvraat op televisiegebied. Van Studio Sport tot National Geographic en van Nieuwsuur tot Het perfecte plaatje. Mijn Zomergastenavond is een weerslag van mijn karakter en een compendium van mijn interesses. Het zal gaan over het belang van rechtvaardigheid, zoals mijn moeder me dat heeft geleerd. Maar ook over interviewen, de kracht van natuur en over entertainment. En ik heb plannen met een paar Tik-Tok-fragmenten."

Het nieuwe seizoen van Zomergasten is vanaf zondag 24 juli wekelijks om 20.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Zomergasten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV