Documentaire Coldplay: A Head Full of Dreams zondag te zien op Canvas

Documentaire Coldplay: A Head Full of Dreams zondag te zien op Canvas
Portret van Britse rockband

Kijktip :

Coldplay is momenteel misschien wel de grootste band ter wereld. De Britse popsterren zijn al ruim twintig jaar een internationale publiekstrekker. In de documentaire Coldplay: A Head Full of Dreams wordt hun verhaal verteld.

Eigen woorden
Dit is het verhaal van een van 's werelds grootste bands, en dat voor de allereerste keer in hun eigen woorden. Ze brengen het relaas van het ongelooflijke traject dat Coldplay heeft afgelegd, van hun bescheiden roots tot hun status van internationale rocksterren. We krijgen nooit eerder vertoonde beelden van de afgelopen twintig jaar te zien.

Tour
Ook verblijdt regisseur Mat Whitecross ons met liveoptredens en backstage-opnames van hun memorabele wereldtour voor A Head Full of Dreams, het zevende studioalbum van Coldplay. Door de jaren heen scoorden de Britten wereldwijde hits met nummers als 'Yellow', 'Clocks', 'The Scientist', 'Fix You', 'Viva la Vida', 'A Sky Full of Stars' en nog veel meer.

De documentaire Coldplay: A Head Full of Dreams is zondag 24 juli om 22.00 uur te zien op Canvas. Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's