Tour de France etappe 18 (Lourdes - Hautacam) live op tv en online

Tour de France etappe 18 (Lourdes - Hautacam) live op tv en online
Hoe laat start en finisht het peloton?

Sport :

Het is tijd voor de allerlaatste bergetappe van de Tour de France van 2022. Donderdag 21 juli zal het peloton een col van de eerste categorie en twee Pyreneeënreuzen van de buitencategorie beklimmen. De etappe is live te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén (Sporza) en online te kijken op discovery+, NOS.nl en de livestream via Gids.tv.

Bekijk ook het volledige etappeschema van de Tour de France 2022.

Volledig tijd- en uitzendschema

  • 13.15 uur: start uitzending op Eurosport
  • 13.15 uur: start uitzending op discovery+
  • 13.30 uur: start etappe
  • 13.30 uur: start uitzending op België Eén
  • 13.35 uur: start uitzending op NPO 1
  • 17.40 uur: finish etappe (verwacht)

Lees verder onder het routeprofiel.

Bron: letour.fr

Favorieten
De twee favorieten voor de etappezege zijn opnieuw duidelijk: Tadej Pogacar en Jonas Vingegaard. Zij zijn al de hele Tour de France een klasse apart bergop. In de strijd om de gele trui zullen zij ook donderdag de blikvangers zijn. Tegen beter weten in noemen we ook de andere hooggeplaatste klassementsrenners: Geraint Thomas, Nairo Quintana, David Gaudu, Adam Yates, Louis Meintjes, Aleksandr Vlasov en Romain Bardet. Of wordt het toch een etappe voor aanvallers als Bauke Mollema, Tom Pidcock en Thibaut Pinot?

De achttiende etappe van de Tour de France 2022 is donderdag 21 juli te zien op NPO 1, Eurosport, België Eén en online op de livestream via Gids.tv. De samenvatting en hoogtepunten van de etappe volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV