Woensdag bij Op1: Geert-Jan Knoops over vrijlating Frank Masmeijer

Woensdag bij Op1: Geert-Jan Knoops over vrijlating Frank Masmeijer
Dit zijn de gasten van woensdag 20 juli

Kijktip :

De zomerse editie van Op1 is woensdag weer te zien en de gesprekken staat ditmaal onder leiding van Tijs van den Brink en Margje Fikse. Dit zijn de gasten van woensdag 20 juli.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Op1 - woensdag 20 juli

  • Shell gaat 2 miljard euro per jaar in duurzame energie investeren, zoals een groene waterstoffabriek op de Rotterdamse Maasvlakte. Maar volgens Anna Gimbrere gaat het lang niet snel genoeg. Ze gaat in discussie met president-directeur van Shell Nederland Marjan van Loon.
  • Koning Willem-Alexander heeft Frank Masmeijer, die vast zat vanwege zijn rol in een drugssmokkelzaak, gratie verleend. Iets waar het OM tegen adviseerde. Hoe is Masmeijer toch vrijgekomen? Geert-Jan Knoops, de advocaat van Masmeijer, en misdaadverslaggever Saskia Belleman schuiven aan.
  • Een kapitein met een wijntje op de sloep of een supper die net een vrachtschip ontwijkt: mobiele verkeersleiders van Rijkswaterstaat Ron van Es en Daan Struijk zien het dagelijks gebeuren. Vaak gaat het goed, maar dat het ook fout kan gaan zag Hans Zwaan. Ze schuiven aan.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's