Chateau Meiland seizoen 3 vanaf maandag 25 juli te zien op SBS6

Chateau Meiland seizoen 3 vanaf maandag 25 juli te zien op SBS6
Meilandjes gaan op vakantie

Kijktip :

Deze zomer kunnen we genieten van herhalingen van Chateau Meiland, waarin we zien hoe de Meilandjes uitgroeiden van een excentrieke familie tot nationale beroemdheden. Vanaf maandag (25 juli) is het derde seizoen elke maandag en dinsdag weer te zien op SBS6.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Tenerife
Na alle drukte rondom de verbouwing en opening van het chateau in Frankrijk is de familie Meiland wel toe aan een welverdiende vakantie. Het derde seizoen wordt dan ook afgetrapt op Tenerife, het prachtige Spaanse eiland waar de Meilandjes genieten van hun vrije tijd. Ook schoonmaakster Nadège gaat mee op reis naar de Spaanse zon.

Nieuw avontuur?
Het leven aan het zwembad en het all-inclusive buffet bevalt zelfs zo goed, dat Martien overweegt te emigreren. Ook de rest van de familie droomt stiekem van een nieuw avontuur, maar dat pakt in dit seizoen uiteindelijk heel anders uit dan verwacht. Want hoe lang blijven de Meilandjes eigenlijk nog in Frankrijk?

Chateau Meiland is deze zomer elke maandag en dinsdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's