Special Too Large: Where Are They Now? maandag te zien op TLC

Special Too Large: Where Are They Now? maandag te zien op TLC
Hoe is het nu met de deelnemers van Too Large?

Kijktip :

In het TLC-programma Too Large volgden we zeven mensen die van hun extreme overgewicht probeerden af te komen. Ze worden daarbij geholpen door Dr. Charles Procter. In de special Too Large: Where Are They Now? zien we hoe het nu met de deelnemers gaat.

Maagverkleining
Dr. Procter helpt de patiënten met een maagverkleiningsoperatie, om ze zo weer op het goede spoor te krijgen. Maar het grootste deel van de strijd moeten ze echt zelf voeren door hun voedingspatroon te doorbreken en door meer te gaan bewegen. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, zo merkt bijvoorbeeld Meghan, die maar liefst 225 kilo weegt.

Oude patroon
Meghan heeft door haar morbide obesitas zelfs een zuurstoftank nodig om te kunnen ademen. Ook de andere deelnemers ondervinden veel hinder van hun extreme overgewicht en dus wordt het hoog tijd voor een verandering. Maar hebben ze die veranderingen kunnen volhouden? Sommige deelnemers genieten volop van hun nieuwe slanke lichaam, terwijl andere terugvallen in hun oude patroon.

De special Too Large: Where Are They Now? is maandag 25 juli om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Actuele video's

Meer actuele video's