Vanavond op tv: Duitsland - Oostenrijk (EK vrouwenvoetbal) en Mr. Frank Visser doet uitspraak

Vanavond op tv: Duitsland - Oostenrijk (EK vrouwenvoetbal) en Mr. Frank Visser doet uitspraak
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 juli

Kijktip :

Vanavond wordt de tweede kwartfinale van het EK vrouwenvoetbal gespeeld, Duitsland - Oostenrijk. Verder onder meer een aflevering van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 21 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Mr. Frank Visser doet uitspraak: loopgravenoorlog in Landgraaf

SBS 6
20:30 uur

Deze week is in Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien hoe mr. Visser en presentator Viktor Brand afreizen naar Landgraaf. Hier voert Cidalia een loopgravenoorlog tegen haar buurvrouw Bianca. Die zou namelijk haar heg met chemicaliën hebben vergiftigd en ze stoort zich ook aan de seksgeluiden die de buurvrouw en haar nieuwe vriend produceren. Vanaf de andere kant worden echter ook de nodige beschuldigingen geuit.

Avonturenfilm: Hugo

Paramount Network
20:30 uur

Op Paramount Network is vanavond de prachtige avonturenfilm Hugo te zien. Weesjongetje Hugo is een klokkenluider en kruimeldief die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Om te overleven moet hij geheimen bewaren en anoniem blijven. Maar wanneer hij een bijzonder meisje ontmoet, wordt zijn dekmantel in gevaar gebracht. Een cryptische tekening, notitieblok, gestolen sleutel, mechanische man en een verborgen boodschap van zijn overleden vader vormen de ingrediënten van het mysterie dat Hugo omringt.

Live: Duitsland - Oostenrijk (EK vrouwenvoetbal)

NPO 3
20:50 uur

Vanavond staat er een heuse burentwist op het programma in de kwartfinales van het EK vrouwenvoetbal: Duitsland - Oostenrijk. Het duel is vanaf 21.00 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. Duitsland heeft een sterke groepsfase achter de rug. De recordkampioen van het EK vrouwenvoetbal (ze wonnen het toernooi al acht keer) stroomde met drie zeges door naar de kwartfinales. In Groep A zorgde Oostenrijk voor een kleine verrassing door als tweede achter Engeland te eindigen.

Slot: Ten minste houdbaar tot

NPO 1
21:25 uur

Vanavond is de laatste aflevering van de tragikomische serie Ten minste houdbaar tot te zien op NPO 1. Anna wordt vijftig en wil vooral geen poespas. Paul belooft het klein te houden, maar heeft stiekem heel andere plannen. Ondertussen koopt Anna halsoverkop een tweedehands camper als ze gedurende de testrit schade rijdt. Meteen een goede reden om met haar moeder een paar dagen op pad te gaan. Eenmaal op pad met haar moeder blijkt die slecht nieuws te hebben.

Docu: Housewitz

NPO 2
22:10 uur

In de documentaire Housewitz onderzoekt filmmaker Oeke Hoogendijk waarom haar moeder Lous al tientallen jaren weigert haar huis uit te gaan. Vijftien jaar lang filmde Oeke het dagelijks leven van haar moeder, dat zich afspeelt tussen de vier muren van haar huiskamer. Lous werd als meisje, net als haar ouders en haar broer, gedeporteerd naar verschillende concentratiekampen. In de documentaire wordt pijnlijk duidelijk hoe complex het leven is als de oorlog altijd aanwezig is.

Actuele video's

Meer actuele video's