Nieuw seizoen Een huis vol gaat dinsdag van start op NPO 1

Nieuw seizoen Een huis vol gaat dinsdag van start op NPO 1
Meekijken bij grote gezinnen

Kijktip :

Vanaf dinsdag 26 juli is het nieuwe seizoen van Een huis vol te zien op NPO 1. In tien gloednieuwe afleveringen zien we hoe het leven van oude bekenden verdergaat, maar we maken dit seizoen ook kennis met een nieuw gezin: de schippersfamilie Zeldenrust uit Werkendam.

Een huis vol gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Plannen
We beginnen met een druk weekendprogramma bij de familie Jelies. Johan heeft namelijk grootse plannen! De barbecue gaat aan en ook de jacuzzi wordt gevuld, tot grote vreugde van de kinderen. Bij de Buddenbrucks is Thaila druk bezig met haar opleiding om kapster te worden. Hoewel het met negen thuiswonende kinderen al een druk bestaan is, gaat Thaila vanavond naar school.

Zoektocht
Ook bij de familie Cudogham staan er grote veranderingen op de planning, want dochter Pixie-Lien gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. Dat brengt niet alleen stress over de brugklas met zich mee, maar ook een heuse zoektocht naar de meest geschikte school. In Amsterdam is dat, gezien het lotingssysteem, nog niet zo makkelijk.

Het nieuwe seizoen van Een huis vol is vanaf dinsdag 26 juli dagelijks om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's