AZ - FK Tuzla City live op tv (tweede voorronde Conference League)

AZ - FK Tuzla City live op tv (tweede voorronde Conference League)
Seizoen begint voor Alkmaarders

Sport :

In de tweede voorronde van de Conference League, het derde Europese clubtoernooi, neemt AZ het vanavond op tegen FK Tuzla City. Het is de officiële aftrap van het nieuwe voetbalseizoen voor de Nederlandse clubs. Het duel is vanaf 20.30 uur live te zien op RTL 7.

Transfers
De Alkmaarders zijn de afgelopen maanden diverse spelers kwijtgeraakt op de transfermarkt, met als belangrijkste aderlating linksback én aanvoerder Owen Wijndal. Die verkaste voor tien miljoen euro naar Ajax. Verder verliet onder anderen Zakaria Abdoukhlal de club. Daar staan diverse aanwinsten tegenover. Het meeste geld (4,1 miljoen euro) werd betaald voor spits Jens Odgaard, die overkomt van Sassuolo.

Grote onbekende
In de Conference League spelen veel clubs uit kleine voetballanden. AZ treft met FK Tuzla City dan ook een grote onbekende. De club is afkomstig uit Bosnië en Herzegovina, om precies te zijn Simin Han - nabij Tuzla. FK Tuzla City eindigde afgelopen jaar als tweede in de Bosnische competitie, maar voor de rest valt er weinig over te vertellen. We zullen moeten afwachten hoe ze voor de dag komen in Alkmaar.

De wedstrijd AZ - FK Tuzla City is donderdag 21 juli om 20.30 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV