Frank Evenblij presenteert WK-editie Shirtje Ruilen

Frank Evenblij presenteert WK-editie Shirtje Ruilen
Simon Keizer en Bert van Marwijk te gast

Nieuws

In een nieuw seizoen van het RTL7-programma Shirtje Ruilen focust presentator Frank Evenblij zich op de oranje shirts van het Nederlands elftal. Zo blikt Bert van Marwijk, met het énige oranje-shirt dat hij ooit droeg, terug op de verloren WK-finale van 2010. Ook komen BN'ers als Simon Keizer, Guus Meeuwis en Peter Heerschop aan het woord.

Met Simon Keizer praat Evenblij over de legendarische wissel van keeper Tim Krul tijdens de WK-kwartfinale van 2014. Keizer kreeg het shirt van Krul, maar hoe? Ook oud-bondscoach Bert van Marwijk blikt terug op een WK: die van 2010, met de verloren finale als dieptepunt.

Frank Evenblij in Shirtje Ruilen.

Eerder maakte Evenblij voor RTL7 ook al een reguliere editie van Shirtje Ruilen. Hij gaat altijd op zoek naar boeiende verhalen achter de geruilde shirtjes van (oud-)voetballers. Met Shirtje Ruilen: De WK Verhalen hoopt hij toch een Nederlands tintje te kunnen geven aan de WK-voetbal in Rusland van komende zomer.

Shirtje Ruilen: De WK Verhalen is vanaf 2 april wekelijks te zien om 22.00 uur op RTL7. Kijk hier eerdere afleveringen van Shirtje Ruilen terug.

Tags: voetbal, rusland, bert van marwijk, guus meeuwis, oranje, WK voetbal, dieptepunt, finale, nederlands elftal, ruilen, keeper, tim krul, rtl7, bondscoach, kwartfinale, frank Evenblij, wk-finale, peter heerschop, simon keizer, krul, rtl 7

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »