Serierecensie: Kung Fu Panda: The Dragon Knight tekent de terugkeer van Jack Black

Serierecensie: Kung Fu Panda: The Dragon Knight tekent de terugkeer van Jack Black
Po is terug in animatieserie

Film :

Vanaf 14 juli staat het eerste seizoen van Kung Fu Panda: The Dragon Knight op Netflix. Jack Black is terug in de rol van Po, de panda die inmiddels verworden is tot een animatie-icoon. Kan dit nieuwe avontuur een boost geven aan zijn karakter? Lees hier de recensie van Kung Fu Panda: The Dragon Knight.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Wandering Blade
'Kung Fu Panda' Po krijgt de schuld van een ongeluk in het dorp, maar volgt er toch nog een kans op eerherstel: twee vijandige wezels proberen vier magische wapens te bemachtigen en dus reist hij de wereld over om ze stoppen. En dat doet hij samen de Engelse ridder Wandering Blade.

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 67% | IMDb ★ 6,0

Natuurlijk betekent deze serie de terugkeer van Jack Black als het wereldberoemde DreamWorks-karakter Po. En hij geeft weer alles in de rol. De serie is een soort 'back-to-the-basics' verhaal voor het karakter van Po, waarbij ook originele karakters als Mr. Ping een herintrede maken. Het idee van de "vriendschap" tussen Po en Wandering, die beide elkaars zwakke punten aanvullen. In alles is Black nog steeds de beste keuze in de rol, die zo'n beetje een personificatie van Black is geworden. Gewoon heel leuk om te kijken, niet heel bijzonder. 3 sterren.

Cast
Jack Black (Jumanji: Welcome to the Jungle) en Rita Ora (Fifty Shades of Grey) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Kevin Wotton e.a.

Vanaf 14 juli 2022 is Kung Fu Panda: The Dragon Knight seizoen 1 te streamen op Netflix. Genre: Animatie, Komedie. Aantal afleveringen: 11.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV