Vrijdag in Op1: Barbara Barend blikt vooruit op kwartfinale van Oranje Leeuwinnen

Vrijdag in Op1: Barbara Barend blikt vooruit op kwartfinale van Oranje Leeuwinnen
Dit zijn de gasten van vrijdag 22 juli

Kijktip :

Vrijdagavond presenteren Charles Groenhuijsen en Elles de Bruin de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij de uitzending van Op1 op vrijdag 22 juli.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen Op1 van vrijdag 22 juli

  • Morgen speelt Nederland de kwartfinale op het EK Voetbal tegen Frankrijk. Gaat het de Oranje Leeuwinnen lukken om de Fransen te verslaan? We blikken vanavond vooruit met sportjournalist Barbara Barend.

  • In zes weken tijd een saai weiland omtoveren tot een natuurparadijs, natuurfotograaf Ruurd Jelle van der Leij deed het. Het gebied zat binnen een half jaar al vol met 300 nieuwe soorten vogels, insecten en reptielen, een teken van hoop in deze barre stikstoftijden. Hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen? Ruurd Jelle vertelt er vanavond over bij Op1.

  • Twee jaar geleden, middenin coronatijd, overleed Aad van den Heuvel. Legendarisch journalist voor Brandpunt, presentator van ‘Ook dat nog!’ en ‘De Van Speyk Show’. Zijn kinderen Caroline en Mark namen het initiatief voor een documentaire over zijn leven en werk, ‘Dit was Aad, goedenavond!’.Mark, Caroline en tv-collega Catherine Keyl vertellen vanavond over de betekenis van Aad van den Heuvel.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV