Vrijdag in RENZE: Zussen van OG3NE treden op met nieuwe single

Vrijdag in RENZE: Zussen van OG3NE treden op met nieuwe single
Bekijk de gasten van vrijdag 22 juli

Kijktip :

Renze is er vanavond weer, alhoewel het wat regenachtiger zal zijn. De meiden van OG3NE zijn te gast om hun nieuwe single te zingen, Elodie Verweij praat over alle appjes rondom de omstreden mondkapjesdeal met Sywert van Lienden. Dit zijn de gasten van vrijdag 22 juli.

De gasten volgen onder deze video's

Gasten van RENZE - vrijdag 22 juli

  • OG3NE komt met nieuwe muziek! Vanavond komen ze bij RENZE langs om hun nieuwe single voor het eerst live te zingen!

  • House opa Johan heeft zijn koffer al gepakt. Morgenochtend staat hij klaar op het vliegveld om het clubleven in Ibiza te gaan ontdekken. Vanavond komt hij zijn dansmoves nog een keertje oefenen bij renze in de show.

  • We kennen Corrie Blom van haar uitspraak over de 'kuttrappen', toen het Rolling Stones concert werd afgelast. Haar afkeer van trappen hield haar niet tegen om de Vierdaagse te lopen, met de Stones op haar oren! Vanavond schuift ze aan met haar dochter.

  • Er wordt steeds meer duidelijk over de rol die Donald Trump speelde tijdens de bestorming van het Capitool op 6 januari vorig jaar, zo blijkt uit de meest recente hoorzitting afgelopen nacht.Tom van ’t Einde geeft ons een update.

  • Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft nog maanden nodig voordat alle appjes rondom de omstreden mondkapjesdeal met Sywert van Lienden openbaar kunnen worden gemaakt.Elodie Verweij vertelt ons hoe dat precies zit.

  • Onstuimige avonturen in B&B vol liefde! Publiekslievelingen Piet en Petra van de Franse Hans vertellen vanavond samen met oud-deelnemer Roxanne en podcastmaker Timo Harmelink over de zoektocht naar l'amour in het programma!

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's