Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022

Nieuw op Netflix: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022
Met onder meer The Sandman en Day Shift

Kijktip :

Het is weer de heetste maand van het jaar, dus zetten de streamingdiensten hun allerheetste content voor jou klaar! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2022.

Kijktips van Gids.tv

Mission: Impossible Fallout (1 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Nadat een missie fout afloopt, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team, bestaande uit Alan Hunley, Benji Dunn en Luther Stickell, racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen hun nieuwe missie tot een goed einde te brengen. Lees hier waar je Mission: Impossible Fallout kunt kijken.

Ook de rest van de Mission: Impossible franchise is vanaf 1 augustus te zien op Netflix.

How to Train Your Dragon: The Hidden World (1 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Hij wil vrede in een land vol draken, die samenleven in harmonie. Hiccup probeert zijn prachtige droom te vervullen door een vreedzame draken-utopie te creëren. Ondertussen ontdekt Toothless een ongetemde, ongrijpbare partner die ervoor zorgt dat de Night Fury vertrekt. Lees hier waar je How to Train Your Dragon: The Hidden World kunt kijken.

Top Gun (1 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Maverick wordt samen met zijn maat Goose aangenomen bij Top Gun, de eliteschool voor gevechtsvliegers. Daar ontmoet hij de beeldschone instructrice Charlie die hem niet alleen binnen de opleiding instrueert, maar hem ook dingen bijbrengt die niet in het klaslokaal thuishoren. Lees hier waar je Top Gun kunt kijken.

De succesvolle vervolgfilm Top Gun: Maverick is nog steeds in de bioscoop te zien.

Jackie (1 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Jackie geeft een blik op enkele dagen uit het leven van Jackie Kennedy in de periode van de aanslag op haar man tot aan zijn begrafenis. Een periode waarin ze de liefde van haar leven verloor, maar de liefde won van het volk. Lees hier waar je Jackie kunt kijken.

Manifest, S3 (1 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Een vliegtuig met 191 passagiers aan boord beleeft een uiterst turbulente vlucht, en lijkt neer te storten. Gelukkig weet de piloot het vliegtuig veilig aan de grond te krijgen, maar dan krijgen de passagiers een nog grotere schok te verwerken. Bekijk hier waar je Manifest kunt streamen.

Clusterf**k: Woodstock '99 (3 augustus)

Netflix

Woodstock 1969 was een legendarisch muziekfestival. Dertig jaar later werd het idee opgevat dat nog eens dunnetjes over te doen. Maar Woodstock '99 liep volledig uit de klauwen. Lees hier waar je vanaf 3 augustus Clusterf**k: Woodstock '99 kunt kijken.

Wedding Season (4 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Asha Maurya kan niet ontsnappen aan de druk van haar ouders om een huwelijkspartner te vinden. Samen met mede-vrijgezel Ravi Shah verzint ze een plan om ervoor te zorgen dat hun familie zich niet meer zo met hen bemoeit. Lees hier waar je vanaf 4 augustus Wedding Season kunt kijken.

The Sandman, S1 (5 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Bij het ontsnappen na tientallen jaren gevangenschap door een sterfelijke tovenaar, zet Dream, de personificatie van dromen, op het punt zijn verloren uitrusting terug te winnen. Bekijk hier waar je vanaf 5 augustus The Sandman kunt streamen.

Locke & Key, S3 (10 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Nadat hun vader onder mysterieuze omstandigheden is vermoord, verhuizen de overgebleven gezinsleden van de familie Locke - drie broers en zussen en hun moeder - naar hun voorouderlijk huis, Keyhouse. In het derde seizoen krijgt de familie te maken met de grootste tegenstander die ze ooit hebben gehad. Bekijk hier waar je Locke & Key kunt streamen.

Spider-Man: No Way Home (11 augustus)

Netflix

Bron: Sony Pictures
De beste superheldenfilm van 2021 is de film met Tom Holland in een web van goed en kwaad. Spider-Man: No Way Home werd wederom ontzettend enthousiast ontvangen, ook door ons. Een film die wel eens de boeken in zou kunnen gaan als de meest persoonlijke Spider-Man film ooit. Lees hier waar je de film Spider-Man: No Way Home kunt streamen.

Lees hier onze filmrecensie Spider-Man: No Way Home.

Day Shift (12 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Het verhaal gaat over een hardwerkende vader die gewoon een goed leven wil geven aan zijn gevatte 8-jarige dochter. Zijn alledaagse zwembadschoonmaakbaan in San Fernando Valley is een dekmantel voor zijn echte bron van inkomsten: jagen op en doden van vampiers. Lees hier waar je vanaf 12 augustus Day Shift kunt kijken.

Never Have I Ever, S3 (13 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
De Indisch-Amerikaanse tiener Devi Vishwakumar heeft twee beste vriendinnen, de Oost-Aziatisch Eleanor en de half zwarte, half witte lesbienne Fabiola. In het derde seizoen maken we ook kennis met Des, gespeeld door Anirudh Pisharody. Bekijk hier waar je Never Have I Ever kunt streamen.

Brooklyn Nine-Nine, S8 (15 augustus)

Netflix

De avonturen van het 99ste precinct van de NYPD. In de slotreeks proberen Jake en Amy hun drukke baan te combineren met het ouderschap. Verder heeft ook het 'real life' politiegeweld invloed op de personages. Bekijk hier waar je Brooklyn Nine-Nine kunt streamen.

Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist (16 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Alle ogen zijn op American Football-ster Te'o gericht als er zich plotseling een tragedie voordoet: zijn oma en zijn vriendin overlijden op dezelfde dag. Alleen… had Te'o wel echt een vriendin?. Lees hier waar je vanaf 16 augustus Untold: The Girlfriend Who Didn't Exist kunt kijken.

Look Both Ways (17 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
Op de vooravond van haar diploma-uitreiking splitst het leven van Natalie in twee parallelle werelden. In de ene geraakt ze zwanger en moet ze als jonge vrouw haar weg zien te vinden in het moederschap in haar ouderlijk dorpje in Texas. In het andere leven trekt ze naar Los Angeles waar ze volop voor haar carrière gaat. Lees hier waar je vanaf 17 augustus Look Both Ways kunt kijken.

The Next 365 Days (19 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
De turbulente relatie tussen de rijke maffiabaas Massimo en de jonge Poolse Laura gaat voorlopig nog wel even duren, maar hoe lang kunnen ze de maskers ophouden? Lees hier waar je vanaf 19 augustus The Next 365 Days kunt kijken.

Alma [The Girl in the Mirror] (19 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
De serie vertelt het verhaal van Alma, die een busongeluk overleeft waar bijna al haar andere klasgenoten bij om het leven zijn gekomen. Vervolgens wordt ze wakker in het ziekenhuis zonder ook maar één enkele herinnering aan het ongeval. Ook de herinneringen aan haar verleden is ze echter kwijt. Bekijk hier waar je vanaf 19 augustus Alma kunt streamen.

Onder Vuur, S1 (24 augustus)

Netflix

Bron: Netflix
In de serie volgen we het reilen en zeilen van een eigenzinnig brandweerkorps in Oostende. Post Oosteroever is een kleine brandweerpost met veel karakter. Wanneer de luitenant Patrick totaal onverwacht beslist om het korps te verlaten voor een promotie, davert de hele kazerne op haar grondvesten. Vooral sergeant Orlando voelt zich in de steek gelaten door zijn mentor. Bekijk hier waar je vanaf 24 augustus Onder Vuur kunt streamen.

Angry Birds: Summer Madness, S3 (25 augustus)

Netflix

De serie zal de bekende vogels Red, Bomb en Chuck volgen als tieners op zomerkamp. Ze staan daar onder twijfelachtige begeleiding van Mighty Eagle. Aan de overkant van het meer stuiten ze op vervelende varkens die zoveel mogelijk onrust proberen te stoken. Bekijk hier waar je Angry Birds: Summer Madness kunt streamen.

Verder op Netflix

Volgt z.s.m.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV