Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022

Nieuw op Videoland: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022
Met onder meer Vaders en Zonen

Kijktip :

Het is weer de heetste maand van het jaar, dus zetten de streamingdiensten hun allerheetste content voor jou klaar! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2022.

Kijktips van Gids.tv

Akwasi (nu te zien)

Videoland

Bron: Videoland
Akwasi probeert al jaren iets te doen aan ongelijkheid en racisme, maar stuit op veel onbegrip. Na z'n veelbesproken speech op de Dam raakte alles in een stroomversnelling en kwam Akwasi onder vuur te liggen. Hoe ga je daar als mens mee om en hoe zorg je ervoor dat de boodschap toch overkomt? Het zijn chaotische, heftige en rumoerige tijden geweest voor Akwasi. Met veerkracht en doorzettingsvermogen probeert hij deze periode om te buigen. Lees hier waar je Akwasi kunt kijken.

Nurses, S2 (1 augustus)

Videoland

De serie speelt zich af in een ziekenhuis in het centrum van de Canadese miljoenenstad Toronto. In het eerste seizoen maakten we kennis met de diverse artsen en verpleegkundigen en hun levens. Hoe gaat hun verhaal verder? In het onrustige ziekenhuis heeft Kate Faulkner de leiding over de verpleegsters. Bekijk hier waar je Nurses kunt streamen.

My Life as a Rolling Stone (2 augustus)

Videoland

Deze nieuwe BBC-documentaire komt uit in het jaar dat The Rolling Stones hun 60-jarige jubileum vieren. In elke aflevering staat een ander bandlid centraal, wat vier zeer persoonlijke en intieme portretten oplevert. Bekijk hier waar je vanaf 2 augustus My Life as a Rolling Stone kunt streamen.

Vaders en Zonen (5 augustus)

Videoland

Bron: Videoland
Twee broers worden gedwongen op eigen benen te staan nadat hun vader overlijdt. Ze komen echter met een ingenieus pan en vervangen hun vader tijdelijk met iemand anders om zo toch nog even van zijn pensioen te kunnen profiteren. Lees hier waar je vanaf 5 augustus Vaders en Zonen kunt kijken.

The Artists Formerly Known As Lama’s (26 augustus)

Wekelijks bij Videoland

Bron: Videoland
Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben van der Meer en Patrick Lodiers, beter bekend als 'The Artists Formerly Known As Lama's', zijn terug! Elke week zit Patrick weer klaar met een bekende gast en zijn zoomer – en staan de vier mannen klaar om te improviseren. Ook de beroemde spellen zijn terug, zoals De Draaideur, De Doventolk, Het Moordspel en natuurlijk Verboden te Lachen. Bekijk hier waar je vanaf 26 augustus The Artists Formerly Known As Lama’s kunt streamen.

Verder op Videoland

Volgt z.s.m.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV