Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022

Nieuw op Disney+: Deze films en series zijn nieuw in augustus 2022
Met onder meer She Hulk en Prey

Kijktip :

Het is weer de heetste maand van het jaar, dus zetten de streamingdiensten hun allerheetste content voor jou klaar! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2022.

Kijktips van Gids.tv

Prey (5 augustus)

Disney+

Bron: Disney Plus
Het verhaal speelt zich 300 jaar geleden af. Naru is een een vrouwelijke Comanche-krijger. Als ze een buitenaardse Predator tegenkomt die op hen jaagt moet ze er alles aan doen om haar stam te beschermen. Lees hier waar je vanaf 5 augustus Prey kunt kijken.

LEGO Star Wars: Summer Vacation (5 augustus)

Disney+

Bron: Disney Plus
Finn organiseert een verrassingsvakantie voor zijn vrienden: een Galactische sterrencruise op de Halcyon! Maar zijn plan loopt al snel in het honderd als hij zijn vrienden uit het oog verliest. Hij komt drie force ghosts tegen: Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Prinses Leia. Lees hier waar je vanaf 5 augustus LEGO Star Wars: Summer Vacation kunt kijken.

I Am Groot (10 augustus)

Disney+

Bron: Disney Plus
Een serie korte filmpjes met personage Groot als kiemplantje en verschillende nieuwe, onverwachtse personages. Met onder andere de stemmen van Vin Diesel en Bradley Cooper. Bekijk hier waar je vanaf 10 augustus I Am Groot kunt streamen.

She Hulk: Attorney at Law (17 augustus)

Wekelijks op Disney+

Bron: Disney Plus
Jennifer Walters is een succesvolle advocate uit Los Angeles, werkzaam in het opkomende gebied van 'Superhuman law', én toevallig de nicht van Bruce Banner. Door omstandigheden heeft ze krachten gekregen die vergelijkbaar zijn met die van haar neef, die haar nu probeert te leren hoe ze die kan gebruiken. Bekijk hier waar je vanaf 17 augustus She Hulk: Attorney at Law kunt streamen.

Verder op Disney Plus

Actuele video's

Meer actuele video's