Vanavond op tv: EK-wedstrijd Frankrijk - Nederland, laatste aflevering Het Jachtseizoen

Vanavond op tv: EK-wedstrijd Frankrijk - Nederland, laatste aflevering Het Jachtseizoen
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 23 juli

Kijktip :

De komkommertijd is aangebroken en dus wordt het ook voor Gids.tv moeilijk om tips te vinden. We hebben er op deze zaterdag toch weer een aantal op een rijtje gezet, waaronder de spannende kwartfinale Frankrijk – Nederland (EK Vrouwenvoetbal) en de laatste aflevering van het tweede seizoen van Het Jachtseizoen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 23 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Actiefilm: Watchmen

Paramount Network
20:00 uur

 Daniel Plainview en z'n zoon zoeken als onafhankelijke oliezoekers hun heil in het Californië van begin 20e eeuw. Ze worden uitgedaagd door een jonge priester, Eli Sunday, wiens ambitie al even groot is als die van Plainview.

Het Jachtseizoen: Kjeld Nuis en Ireen Wüst

SBS 6
20:00 uur

In de laatste aflevering van het tweede seizoen van Het Jachtseizoen, vanavond te zien op SBS6, proberen de Olympische schaatskampioenen Kjeld Nuis en Ireen Wüst uit handen te blijven van Team StukTV. Aan hun conditie zal het in ieder geval niet liggen.

Pensioen
We kennen Kjeld Nuis en Ireen Wüst natuurlijk allemaal als grote schaatskampioenen. Nuis is drievoudig Olympisch kampioen, Wüst is zelfs de meest succesvolle schaatser aller tijden. Zij heeft zes gouden, vijf zilveren en één bronzen medaille in haar kast hangen. Dit voorjaar ging Wüst met schaatspensioen, wat gepaard ging met een prachtig afscheid in een volgepakt Thialf.

Start: Beck seizoen 8

NPO 3
20:29 uur

Vanaf vanavond is het achtste seizoen van de Zweedse misdaadserie Beck wekelijks te zien op NPO 3. Dit nieuwste seizoen werd begin dat jaar uitgezonden op televisie in Zweden en is nu te bewonderen bij de publieke omroep.

Ziekteverlof
Beck is al sinds 1997 een begrip op televisie. In de serie volgen we Martin Beck, de hoofdpersoon uit de boeken van Maj Sjöwall en Per Wahlöö. In het achtste seizoen keert Beck, vertolkt door Peter Haber, terug van ziekteverlof - tot grote vreugde van zijn team.

Live: Frankrijk - Nederland (EK vrouwenvoetbal)

NPO 1
20:53 uur

De Oranjeleeuwinnen hebben de kwartfinales van het EK vrouwenvoetbal bereikt. Vanavond spelen ze tegen Frankrijk in de kwartfinale. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Tegenslagen
Nederland begon het EK met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden. De tegenslagen volgden elkaar in rap tempo op: blessures en positieve coronabesmettingen zorgden voor veel onzekerheid, maar de volgende westrijden werden wél gewonnen. Eerst werd Portugal met 3-2 verslagen en de groepsfase werd afgesloten met een fraaie 1-4 zege op Zwitserland.

Oorlogsfilm: Full Metal Jacket

Veronica
22:05 uur

Het eerste deel van de film volgt een groep militairen die door sergeant Hartman op onmenselijke wijze klaargestoomd worden voor de Vietnamoorlog. Het tweede deel van de film laat zien hoe een van deze militairen, Joker, de oorlog verslaat als verslaggever tijdens het Tet-offensief.

Start: Annika

NPO 2
22:09 uur

De komende zaterdagen is de zesdelige Britse serie Annika met dubbele afleveringen op de late avond te zien bij NPO 2. We maken met Annika Strandheld, detective bij de Schotse politie en recent overgeplaatst naar de Glasgow Marine Homicide Unit.

Harpoen
Annika begint tamelijk moeizaam aan haar baan als leider van het nieuwe moordzakenteam in de grootste stad van Schotland. Ondertussen start haar tienerdochter Morgan op een nieuwe school. Het team van Annika moet meteen aan de slag, want de kustwacht vindt het lijk van een man die met een harpoen is vermoord.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV