Jackass-ster Johnny Knoxville in nieuwe film Action Point

Jackass-ster Johnny Knoxville in nieuwe film Action Point
De stunts zijn echt

Nieuws

De eeuwige waaghals Johnny Knoxville komt met een nieuwe Jackass-achtige film genaamd Action Point. Het speelveld is een oud pretpark dat bekendstaat om zijn kapotte attracties. De stunts in deze film zijn, net als in Jackass en Bad Grandpa, echt.

In de eerste trailer van Action Point is te zien hoe een opa zijn kleinzoon vertelt over een pretpark dat hij vroeger had. Een grote flashback volgt waarin ook Jackass-ster Chris Pontius opduikt. De hoofdrolspelers vallen, krijgen klappen en halen gekke stunts uit. En, zoals altijd bij Jackass: de pijn is echt.

Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige pretpark Action Point in de Amerikaanse staat New Jersey. Dit park stond bekend om zijn slechte attracties die vaak erg gevaarlijk waren. Ook was het personeel nogal eens onder invloed van alcohol en drugs. Kortom: enorme chaos.

Maar dat leent zich natuurlijk perfect voor een bezoekje van Johnny Knoxville, die na Bad Grandpa (2013) weer terugkeert als stuntmanacteur.

Action Point draait vanaf 21 juni in de Nederlandse bioscopen.

Tags: new jersey, alcohol, pretpark, drugs, stunts, waaghals, jackass, chaos, gevaarlijk, johnny knoxville, attracties, klappen, chris pontius

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »