Vanavond op tv: Start nieuw seizoen Zomergasten met Humberto Tan

Vanavond op tv: Start nieuw seizoen Zomergasten met Humberto Tan
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 24 juli

Kijktip :

Vanavond zien we de eerste aflevering van een nieuw seizoen Zomergasten. We krijgen de ideale televisieavond van presentator, schrijver en fotograaf Humberto Tan te zien. Hij voert een avondvullend gesprek met Janine Abbring aan de hand van zelfgekozen beeldfragmenten. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 24 juli.

Gerard Cox
Vanavond is ook de laatste aflevering van het tweede seizoen van Klassiekers met Kleinsma te zien op NPO 1. Simone Kleinsma ontvangt Gerard Cox om samen te praten over de mooiste liedjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. In de derde aflevering van Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes een stad die niet meteen bij iedereen een belletje zal laten rinkelen: Ulaanbaatar. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Zomergasten

NPO 2
20:16 uur

Het programma Zomergasten is vanaf vanavond terug met een nieuw seizoen. Humberto Tan is de eerste gast: "Ik ben een veelvraat op televisiegebied. Van Studio Sport tot National Geographic en van Nieuwsuur tot Het perfecte plaatje. Mijn Zomergastenavond is een weerslag van mijn karakter en een compendium van mijn interesses. Het zal gaan over het belang van rechtvaardigheid, zoals mijn moeder me dat heeft geleerd. Maar ook over interviewen, de kracht van natuur en over entertainment. En ik heb plannen met een paar Tik-Tok-fragmenten."

Reizen Waes Wereldsteden: Ulaanbaatar

NPO 3
20:52 uur

In alweer de derde aflevering van Reizen Waes Wereldsteden bezoekt Tom Waes een stad die niet meteen bij iedereen een belletje zal laten rinkelen: Ulaanbaatar. Het is een plek die voor velen geen grote toeristische waarde zal hebben, maar toch is hier genoeg te zien en over te vertellen. Voor de mensen die zich afvragen waar deze stad eigenlijk ligt: Ulaanbaatar is de hoofdstad van het enorme Aziatische land Mongolië.

Klassiekers met Kleinsma: Gerard Cox

NPO 1
20:59 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het tweede seizoen van Klassiekers met Kleinsma te zien. Simone Kleinsma spreekt met Gerard Cox over de mooiste liedjes uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Uiteraard wordt er ook het één en ander gezongen.

Docu: Coldplay - A Head Full of Dreams

Canvas
22:00 uur

Coldplay is momenteel misschien wel de grootste band ter wereld. De Britse popsterren zijn al ruim twintig jaar een internationale publiekstrekker. In de documentaire Coldplay: A Head Full of Dreams wordt hun verhaal verteld.

Filmdrama: Philadelphia

NPO 2
23:24 uur

Advocaat Andrew Beckett krijgt in Philadelphia, kort na zijn promotie, te horen dat hij is ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft, maar Andy denkt daar anders over. Hij denkt dat ze ontdekt hebben dat hij homoseksueel is en aids heeft, en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV