Waar en wanneer is Game of Thrones prequel House of the Dragon te streamen?

Waar en wanneer is Game of Thrones prequel House of the Dragon te streamen?
Over de hoogtijdagen Targaryen-dynastie en 200 jaar voor Daenerys!

Kijktip :

Eindelijk, het lange wachten is bijna over! Na de lichte blamage van het afgeraffelde laatste seizoen van Game of Thrones hebben de fans zin in een gloednieuwe prequel waar de ruim 15 draken van familie Targaryen de hoofdrol spelen. De draken spuwen vuur van blijdschap, want op 22 augustus 2022 gaat de nieuwe serie exclusief in première op HBO Max.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Het verhaal
De Targaryen-dynastie staat op het toppunt van haar macht, met meer dan 15 draken onder haar controle. Elke rijk verliest echter vroeg of laat haar macht. In het geval van de Targaryens begint hun langzame val bijna 193 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones, als koning Viserys Targaryen breekt met een eeuw traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen. Maar wanneer Viserys later een zoon verwekt, is het hof zeer geschokt wanneer Rhaenyra haar status als zijn erfgenaam behoudt, en er verdeeldheid ontstaat in het rijk.

Nog geen HBO Max abonnement? Een HBO Max abonnement kost €5,99 per maand kosten (Basic) of €7,99 per maand (Standard).

Cast
Naast Paddy Considine (Peaky Blinders) en Olivia Cooke (Sound of Metal) zijn onder anderen Matt Smith (Morbius) en Rhys Ifans (The King's Man) in deze serie te zien. Deze productie is ontwikkelt door Ryan J. Condal en George R.R. Martin.

Acteur Matt Smith als Daemon Targaryen in de serie 'House of the Dragon'

Vanaf 22 augustus 2022 is de serie House of the Dragon te zien op HBO Max. Genre: avontuur, drama, fantasy. De serie bevat 10 afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's