Recensie: Anything's Possible geeft moderne, maar zenuwachtige draai aan romcom

Recensie: Anything's Possible geeft moderne, maar zenuwachtige draai aan romcom
Met Eva Reign en Abubakr Ali

Film :

Vanaf 22 juli staat de film Anything's Possible op Prime Video. Een coming-of-age film waarbij representatie van groot belang is, maar kan deze premise de film dragen? Lees hier de recensie van Anything's Possible.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Moed verzamelen
Kelsa is een zelfverzekerd trans-meisje in het laatste jaar van haar middelbare school. Haar klasgenoot Khal vindt haar leuk, en probeert moed te verzamelen om haar uit te vragen. Hij weet dat dat voor drama kan zorgen, maar wat volgt is een romance die de vreugde, tederheid en pijn van jonge liefde laat zien.

Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 48% | IMDb ★ 4,4

Representatie is zeer belangrijk, inmiddels is zo'n beetje de volledige filmwereld het daar over eens. Het coming-of-age element in deze film is uitstekend gedaan, maar veel van de eigenschappen van de hoofdpersonen en vooral de bijpersonages gaan toch snel op de zenuwen werken. Een hoop b-plotjes worden nauwelijks uitgewerkt en wordt niet op teruggekomen, zelfs als er zeer belangrijke thema's worden aangesneden. De jeugdcultuur wordt op een goede manier gerepresenteerd en het opgroeien van de karakters blijft op een bepaalde manier toch altijd de lead. Een film die het uitstekende idee prima uitwerkt, maar af en toe echt flink onderuit gaat. 2,5 ster.

Cast
Naast Eva Reign en Abubakr Ali spelen Courtnee Carter en Kelly Lamor Wilson (Freaky) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Billy Porter.

Vanaf 22 juli 2022 is Anything's Possible te kijken op Prime Video. Genre: Romantiek. Tijdsduur: 96 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV