Deze films komen in augustus 2022 in de Nederlandse bioscopen

Deze films komen in augustus 2022 in de Nederlandse bioscopen
Met Bullet Train, Nope en veel meer

Film :

Deze maand augustus 2022 verschijnen er weer uitstekende films in de bioscoop, met onder meer de nieuwe Jordan Peele's horrorsensatie Nope en dikke actie met Brad Pitt in Bullet Train. Maar er is meer, veel meer. Gids.tv heeft de belangrijkste titels op een rij gezet.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten en in de bioscopen op Gids.tv.

DC League of Super-Pets (3 augustus)

Bioscoop

Bron: Warner Bros
Natuurlijk heeft iedere superheld weleens een vakantie nodig, zo ook Superman. Gelukkig staat Krypto the Superdog, zijn trouwe viervoeter, in zo'n geval paraat om de misdaad te stoppen. Een nieuwe animatiefilm met de stemmen van onder andere Dwayne Johnson, Kevin Hart, Kate McKinnon en Keanu Reeves. Lees hier waar je de film DC League of Super-Pets kunt kijken.

Bullet Train (4 augustus)

Bioscoop

Bron: Sony Pictures Releasing
Zet je schrap voor een humoristische en uitzinnige actiethriller van David Leitch, de regisseur van Deadpool 2. Het verhaal speelt zich af in het hedendaagse Japan - met als achtergrond een non-stop treinrit - en heeft Brad Pitt en een ensemblecast aan van diverse bekende acteurs in huis die huurmoordenaars spelen die allemaal met elkaar in verband staan, maar tegenstrijdige doelen hebben. Lees hier waar je film Bullet Train kunt kijken.

There Is No Evil (11 augustus)

Bioscoop

Bron: September Films
Deze film is opgedeeld in vier verhalen over morele kracht, individuele vrijheid en het nemen van de verantwoordelijkheid van eigen acties. Deze drama- en arthousehit van de Iranees regisseur Mohammad Rasoulof werd in het buitenland al enthousiast ontvangen en is nu ook de Nederlandse bioscopen te zien. Met een hoofdrol voor Baran Rasoulof. Lees hier waar je de film There Is No Evil kunt kijken.

Fall (11 augustus)

Bioscoop

Bron: Lionsgate
Heb je ook maar een beetje hoogtevrees, dan is dit er eentje die je beter kan overslaan... De beste vrienden Becky en Hunter bevinden zich op de top van een 2.000 meter hoge radiotoren. Een Britse en Amerikaanse thriller met veel gillende acteurs die vechten voor hun leven. Lees hier waar je de film Fall kunt kijken.

Hart op de Juiste Plek (18 juli)

Bioscoop

Bron: Just Entertainment
Sinds lange tijd speelt LINGO-presentator Jan Versteegh weer een vrolijke rol in een oerhollandse romcom waar de vonken van af vliegen. Samen met actrice Stijn Fransen en Jasper Demollin in een verhaal die elke Nederlander kan overkomen. Vreemdgaan, dakloos, naar moeder en dan een oude (loser-)liefde van je leven wederom ontmoeten. Met fijne bijrollen voor Irene Moors, Tanja Jess, Juvat Westendorp en Chris Tates. Lees hier waar je de film Hart op de Juiste Plek kunt kijken.

Nope (18 augustus)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
Als regisseur Jordan Peele (bekend van Us en Get Out) met een nieuwe horror- en sciencefictionfilm komt, zijn de verwachtingen hooggespannen. De trailer is briljant en laat gelukkig maar héél weinig zien, en dat is alleen maar te prijzen. Een toffe productie met Get Out-acteur Daniel Kaluuya in de hoofdrol waar de wereld zin in kan hebben. Lees hier waar je de film Nope kunt kijken.

After Ever Happy (25 augustus)

Bioscoop

Bron: Voltage Pictures
Het wordt deze zomer bloedheet (zelfs met airco) in de bioscoop als de After-trilogie weer doordendert in de filmzalen. Tessa en Hardin worden gedwongen om volwassen te worden. Ze zijn tegen alle verwachtingen in nog bij elkaar, maar het spant er nu om of hun liefdesverhaal zal eindigen als een sprookje, of dat hun gepassioneerde maar giftige relatie definitief tot een einde komt. De tienerversie van Fifty Shades of Grey met dikke soap-elementen gaat volle zalen trekken. Lees hier waar je de film After Ever Happy kunt kijken.

Beast (25 augustus)

Bioscoop

Bron: Universal Pictures
De weduwnaar en arts Nate Samuels (Idris Elba) reist met zijn twee dochters naar Zuid-Afrika, de plek waar hij zijn vrouw ontmoette. De trip is bedoeld om het rouwproces te vergemakkelijken. Ze gaan naar een reservaat waar ze achternagezeten worden door een agressieve leeuw wat uitmondt in een gevecht op leven en dood. Thriller, dikke paniek en drama met de topacteur Elba. Lees hier waar je de film Beast kunt kijken.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Alle data hierboven zijn onder voorbehoud.

Actuele video's

Meer actuele video's