Modeprogramma Heb ik wat van je aan? met Olcay Gulsen vanaf 24 augustus bij Net5

Modeprogramma Heb ik wat van je aan? met Olcay Gulsen vanaf 24 augustus bij Net5
Jonge ontwerpers helpen BN'ers uit de brand met outfit

Nieuws :

Vanaf 24 augustus kun je bij Net5 kijken naar het nieuwe modeprogramma Heb ik wat van je aan?. Verschillende bekende Nederlanders hebben een crisis omdat ze niet weten wat ze aan moeten trekken, daarom krijgen ze hulp van jonge ontwerpers.

Heb ik wat van je aan? gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Welke outfit is favoriet?
In Heb ik wat van je aan? is Maxime Meiland op zoek naar een jurk voor de openingsdans op haar bruiloft. Model Daphne Deckers en schaatster Irene Schouten hebben een feestje maar ze hebben geen idee wat ze moeten dragen. Daarom gaan drie modeontwerpers voor ze aan de slag en de sterren kunnen vervolgens hun favoriete outfit kiezen.

Mart Visser is mentor van de ontwerpers
Elke aflevering begint met een briefing van de BN'er zodat de designers weten wat ze mooi vinden en wat de maat moet zijn. Dan hebben ze vier dagen om de outfit te maken. Op de laatste dag kiest de ster in het atelier haar favoriete ontwerp, uiteindelijk zie je haar schitteren in de unieke creatie op het evenement. Olcay Gulsen is de presentatrice van Heb ik wat van je aan?, Mart Visser is de mentor van de jonge ontwerpers.

Heb ik wat van je aan? is vanaf 24 augustus elke week om 20.30 uur te zien bij Net5. Vanaf dan kun je Heb ik wat van je aan? terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV