Engeland - Zweden live op tv en online (halve finale EK voetbal voor vrouwen)

Engeland - Zweden live op tv en online (halve finale EK voetbal voor vrouwen)
Gaat Sarina Wiegman naar de finale?

Sport :

Het is tijd voor de halve finales van het EK voetbal voor vrouwen. De Oranje Leeuwinnen zijn er helaas niet meer bij, dus kijken we naar ander "Nederlands succes". Natuurlijk kijken we dan ook naar Sarina Wiegman, die het met haar Engeland opneemt tegen Zweden. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Zweden

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Going home?
De Engelsen zijn natuurlijk de organisators van het evenement en het thuispubliek is blij dat "hun" team het zo geweldig doet. Is het voetbal "coming home" of is het "going home" voor de dames van de Nederlandse coach Sarina Wiegman?

Gelijkspelletje
De tegenstander van de Engelsen in de halve finale zijn de dames uit Zweden. De Scandinavische dames moesten het in de eerste wedstrijd nog doen met een gelijkspel tegen de Oranje Leeuwinnen, maar liepen daarna over de tegenstanders heen en wonnen in de kwartfinale van België met 1-0.

De wedstrijd Engeland - Zweden is op dinsdag 26 juli om 21.00 uur te zien op NPO 1 en een livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.30 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV