Nieuw lifestyleprogramma Selling The Hamptons vanaf dinsdag op TLC

Nieuw lifestyleprogramma Selling The Hamptons vanaf dinsdag op TLC
Huizen voor tientallen miljoenen, wie wonen daar?

Kijktip :

The Hamptons is een van de duurste en meest gewilde plekken van Amerika. In deze verzameling badplaatsen net buiten New York City vind je huizen van wel tientallen miljoen dollars. Het kopen en verkopen van deze luxueuze villa’s gaat dan ook net even anders dan bij een gemiddelde woning. Dat is te zien in de realityserie Selling the Hamptons.

Selling the Hamptons gemist? Kijk de aflevering terug via Gids.tv.

Strijden
Makelaars spenderen soms wel tienduizenden dollars aan marketing om de maximale prijs te krijgen, want dan verdienen zij er ook meer aan. Als ze tenminste de opdracht krijgen. In Selling the Hamptons zien we hoe dat gaat en hoe makelaars strijden om de huizen die beschikbaar komen. Aan commissie kan al gauw enkele tonnen verdiend worden en dat is dan ook waar ze het van moeten hebben.

Binnenkijken
We volgen enkele topmakelaars die in dit gebied zijn neergestreken om hun kansen te pakken – en ondertussen mogen we binnenkijken in deze waanzinnige woningen. Zoals Peggy, die strijdt om de gunst van de verkoper van Duck Pond, een villa ter waarde van circa 35 miljoen dollar die zij maar al te graag wil verkopen, omdat de commissie dan ver boven de miljoen uitkomt.

Selling the Hamptons is vanaf dinsdag 26 juli wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV