Vanavond op tv: Gloednieuw seizoen Een Huis Vol en Urkerdag in Urk!

Vanavond op tv: Gloednieuw seizoen Een Huis Vol en Urkerdag in Urk!
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 juli

Kijktip :

Vanaf vanavond is een gloednieuw seizoen van Een huis vol te zien op NPO 1. In tien afleveringen zien we hoe het leven van oude bekenden verdergaat, maar we maken dit seizoen ook kennis met een nieuw gezin: de schippersfamilie Zeldenrust uit Werkendam. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 juli.

Halve finales EK voetbal voor vrouwen
Vanaf vanavond kunnen we ook genieten van de realityserie Selling the Hamptons op de zender TLC. We volgen enkele topmakelaars die in The Hamptons zijn neergestreken om hun kansen te pakken. Verder zien we de Urkers in Urk! op Urkerdag en is het tijd voor de halve finales van het EK voetbal voor vrouwen. De wedstrijd Engeland - Zweden is om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 26 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Een huis vol

NPO 1
19:07 uur

We maken in dit nieuwe seizoen van Een huis vol kennis met een nieuw gezin: de schippersfamilie Zeldenrust uit Werkendam. Maar ook komen oude bekenden voorbij. We beginnen met een druk weekendprogramma bij de familie Jelies. Johan heeft namelijk grootse plannen. De barbecue gaat aan en ook de jacuzzi wordt gevuld, tot grote vreugde van de kinderen. Bij de Buddenbrucks is Thaila druk bezig met haar opleiding om kapster te worden. Hoewel het met negen thuiswonende kinderen al een druk bestaan is, gaat Thaila vanavond naar school.


Urk: oude tradities op Urkerdag

SBS 6
20:29 uur

In de aflevering van vanavond zijn we in Urk! op de zogeheten Urkerdag, waarbij oude tradities gevierd worden. Ap mag zijn handige handjes weer eens laten wapperen bij Teun, die regelmatig zijn hulp inschakelt. En Derre kan haar ogen niet geloven als Tony thuiskomt met een verrassing.


Misdaadfilm: Heat

Veronica
20:29 uur

Detective Vincent Hanna is in de film Heat geobsedeerd door de dief Neil McCauley en probeert hem ten koste van zijn privéleven te pakken. Als McCauley zich voorbereidt op de overval van zijn leven terwijl het team van Hanna hem probeert te pakken, zien beiden in dat ze allebei te maken hebben met de allerbeste in hun vak.


Live: Engeland - Zweden (EK voetbal voor vrouwen)

NPO 1
20:52 uur

Het is tijd voor de halve finales van het EK voetbal voor vrouwen. De Engelsen zijn natuurlijk de organisators van het evenement en het thuispubliek is blij dat "hun" team het zo geweldig doet. Is het voetbal "coming home" of is het "going home" voor de dames van de Nederlandse coach Sarina Wiegman?


Start: Selling the Hamptons

TLC
21:30 uur

The Hamptons is een van de duurste en meest gewilde plekken van Amerika. In deze verzameling badplaatsen net buiten New York City vind je huizen van wel tientallen miljoen dollars. Het kopen en verkopen van deze luxueuze villa’s gaat dan ook net even anders dan bij een gemiddelde woning. Dat is te zien in de realityserie Selling the Hamptons.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV