Dinsdag in RENZE: Gele trui winnaar Jonas Vingeaard over zijn succes

Dinsdag in RENZE: Gele trui winnaar Jonas Vingeaard over zijn succes
Dit zijn de gasten van dinsdag 26 juli

Kijktip :

Renze Klamer is dagelijks te zien met zijn talkshow RENZE. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van RENZE van dinsdag 26 juli.

Gasten van RENZE - dinsdag 26 juli

  • Drie weken lang keek de hele sportwereld naar het duel tussen hem en Tadej Pogačar. Hij won de Tour de France en is de beste wielrenner ter wereld: Jonas Vingegaard. Hij komt vanavond aanschuiven om zijn belevingen te delen tijdens de Tour de France 2022.

  • Zangeres Kate Bush heeft een hit met haar Stranger Things-song Running up that Hill.Eva Koreman en zangeres Anneke Giersbergen praten ons bij over het succesvolle nummer en vertellen waarom Kate Bush zo goed is.

  • Vandaag legden drie leden van het Amsterdamse studentencorps A.S.C./A.V.S.V. hun functies neer na seksistische uitlatingen. Vanavond bespreken we de cultuur binnen studentenverenigingen met journalist Raounak Khaddari en oud-corps leden Milou Deelen en Sofie van de Waart.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV