Johan Cruijff Schaal Ajax - PSV live op tv en online

Johan Cruijff Schaal Ajax - PSV live op tv en online
Kampioen tegen nummer twee

Sport :

Het jaarlijks terugkerende fenomeen is terug: de Super Cup, in 1996 omgedoopt tot de Johan Cruijff Schaal. Dit jaar staan landskampioen Ajax en de winnaar van de TOTO KNVB Beker tegenover elkaar. Om 20.00 uur is de wedstrijd live te zien op het open kanaal van FOX en ESPN. Online is de Cruijff Schaal dit jaar ook online te volgen, onder meer via TikTok en een livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
De Amsterdammers werden dit jaar landskampioen en moeten het dit jaar doen met een nieuwe trainer: Alfred Schreuder. Een aantal sterspelers van het elftal van vorig jaar zijn vertrokken, maar er zijn ook een aantal talenten teruggekeerd. Zo is Steven Bergwijn terug op het oude nest en is ook Brian Brobbey definitief teruggekeerd.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

PSV
De Eindhovenaren wonnen vorig jaar de KNVB Beker in dezelfde wedstrijd. Door goals van Guti en Gakpo wonnen ze met 2-1. Ook in Eindhoven is er een nieuwe trainer aangesteld: Ruud van Nistelrooy. Ook in Eindhoven zijn heel wat nieuwe spelers binnengedruppelt, waarbij de terugkeer van Luuk de Jong misschien wel de meest speciale is.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 19.00 uur op het open kanaal van FOX en ESPN 1. Mark van Rijswijk doet het commentaar bij de wedstrijd, Hans Kraaij Jr. doet de interviews. Milan van Dongen, Kenneth Perez, Kees Kwakman en Marciano Vink vormen het panel.

Lees hier op welk kanaal FOX en [op welk kanaal ESPN]((https://www.gids.tv/artikel/12136/op-welk-kanaal-zit-espn-bij-kpn-ziggo-en-anderen) te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Ajax - PSV is zaterdag 30 juli om 20.00 uur live te zien op FOX, ESPN en online bij een livestream via Gids.tv. Online zijn doelpunten, hoogtepunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV