Woensdag in Op1: o.a Maarten van Rossem en Gijs Rademaker over dino-opgraving in Amerika

Woensdag in Op1: o.a Maarten van Rossem en Gijs Rademaker over dino-opgraving in Amerika
Dit zijn de gasten van woensdag 27 juli

Kijktip :

De zomerse editie van Op1 is woensdag weer te zien en de gesprekken staat ditmaal onder leiding van Tijs van den Brink en Margje Fikse. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 27 juli

  • Een grote droom is in vervulling gegaan voor dino-liefhebbers Maarten van Rossem en Gijs Rademaker. Samen met paleontoloog Anne Schulp mochten ze dino-botten opgraven in de Verenigde Staten. Het drietal is net terug en vertelt vanavond bij Op1 over een bijzondere ontdekking.

  • De steun voor de boerenprotesten lijkt af te nemen, zegt I&O research, maar BBB schiet verder omhoog in de peilingen. Hoe verklaren we dit succes? We praten erover met politiek commentator Thomas van Groningen en opiniepeiler Gijs Rademaker.

  • Vanochtend dumpten boeren op verschillende snelwegen mest, afval en asbest en staken ze hooibalen in brand. Omroep Gelderland verslaggever Vera Eisink reed vanochtend door de provincie om polshoogte te nemen. RTV Oost verslaggever Mark Bakker vertelt ons het laatste nieuws over bedrijven die bedreigd worden omdat ze de blokkades van boeren opruimen. En ANWB-filelezer Heleen de Geest kreeg honderden woedende reacties van automobilisten over de boerenacties. Hoeveel draagvlak is er nog? We bespreken het vanavond bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's