Ellen Hoog en Naomi van As krijgen eigen programma op SBS6

Ellen Hoog en Naomi van As krijgen eigen programma op SBS6
Personalityshow Ellen & Naomi: 24 uur mandekking

Nieuws :

Oud-tophockeysters en beste vriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As gaan voor SBS6 een Chantal Blijft Slapen en 24 uur met...-achtig programma maken. In Ellen & Naomi: 24 uur mandekking leren ze een aantal bekende Nederlandse mannen kennen. Ze trekken 24 uur lang met ze op en vragen hen op geheel eigen wijze het hemd van het lijf.

Ellen en Naomi gaan met onder anderen Johnny de Mol, Gerard Joling, Afrojack, Jandino Asporaat en André Hazes op pad. Voorafgaand aan elk bezoekje vullen de dames een rapport over de man in. Wat weten ze al van hem, en wat denken ze op dit moment van hem? Ze geven een rapportcijfer voor verschillende aspecten, zoals sexappeal, intelligentie, gevoel voor humor, sportiviteit en hoffelijkheid. De grote vraag is: denken ze er na 24 uur nog steeds zo over – of worden ze verrast?

:[article:img](src:"ellen-naomi.jpg" title:"Naomi van As en Ellen Hoog")

De 24 uur bestaat voor de mannen uit één grote test. Na een dag vol (sportieve) activiteiten, vraaggesprekken, lastige dilemma’s en een wilde nacht in de kroeg komt uiteindelijk altijd de ware aard van de hoofdgast boven.

Elke aflevering start bij de bekende man thuis, waar Ellen en Naomi hem komen ophalen. Hij mag een koffertje inpakken met de spullen die hij nodig denkt te hebben in de komende 24 uur. Waar ze precies naartoe gaan en wat ze die dag gaan doen, blijft een verrassing totdat ze op locatie zijn. Eén ding is zeker: de mannen krijgen het komend etmaal weinig rust met Ellen en Naomi om zich heen.

Ellen & Naomi: 24 uur mandekking is vanaf dinsdag 1 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV