Klassieke crimeserie Silent Witness seizoen 24 start vrijdag op NPO 1

Klassieke crimeserie Silent Witness seizoen 24 start vrijdag op NPO 1
Is het toch geen natuurlijke dood?

Kijktip :

Vrijdagavond gaat het nieuwste, vierentwintigste seizoen van de Britse misdaadserie Silent Witness van start op NPO 1. In de serie volgen we een forensisch team en hun onderzoeken naar verschillende, gruwelijke misdaden.

Silent Witness gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Vriezer
Na rellen in de Haworth-gevangenis wordt Jay Selwyn dood aangetroffen in een vriezer. Nikki Alexander en Jack Hodgson arriveren in de gevangenis om de zaak te onderzoeken. De celgenoot van het slachtoffer is Scott Weston, de student die verantwoordelijk was voor de schietpartij waar Nikki tien jaar geleden getuige van was.

Natuurlijke dood
Autopsie wijst de doodsoorzaak van Jay Selwyn uit: een natuurlijke dood als gevolg van onderkoeling. Nikki en Jack ontdekken later dat er aanwijzingen zijn dat dat niet de waarheid is. Nikki raakt er steeds meer van overtuigd dat Scott de hoofdverdachte is, maar Jack is bang dat ze het bewijsmateriaal negeert.

Het vierentwintigste seizoen van Silent Witness is vanaf vrijdag 29 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Silent Witness terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV