Woendag in RENZE: Bert van Leeuwen over nieuw seizoen Het Familiediner

Woendag in RENZE: Bert van Leeuwen over nieuw seizoen Het Familiediner
Dit zijn de gasten van woensdag 27 juli

Kijktip :

Renze Klamer is dagelijks te zien met zijn talkshow RENZE. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van RENZE van woensdag 27 juli.

Gasten van RENZE - woensdag 27 juli

  • De politie, rijkswaterstaat en de veiligheidsregio’s lieten vandaag na een dag vol boerenacties van zich horen: Stop met deze gevaarlijke acties!. We bespreken het met provinciebestuurder Frederik Zevenbergen, boer Dolf Heikoop en burgemeester van Oldebroek Tanja Haseloop.

  • De vrouw van de Oekraïense president Zelenski, Olena Zelenska, heeft een uitgebreid interview gegeven aan Vogue. Vorige week was ze te gast in het Witte Huis en sprak ze het Amerikaanse Congres toe.Victoria Koblenko praat ons vanavond bij over de Oekraïense First Lady.

  • Al meer dan 20 jaar worden gebroken families aan elkaar gelijmd in het programma Het Familiediner. Presentator Bert van Leeuwen mag zich inmiddels gerust de 'Familievredesstichter des Vaderlands’ noemen. We blikken vanavond vooruit op het 22e (!) seizoen!

  • Jarenlang gingen de huizenprijzen door het dak. Onderhandelen was er zelden bij. Maar tijden veranderen, want we kunnen weer afdingen, zo melden makelaars. Te gast zijn econoom Nic Vrieselaar en makelaar Maurice Sterk.

  • Laura Dekker zeilde op 14 jarige leeftijd in haar eentje de hele wereld over. Als ‘zeilmeisje’ werd ze wereldberoemd. Ruim 10 jaar later blikt ze terug op de spraakmakende reis en vertelt ze hoe ze nu voor jongeren zeilreizen organiseert.

RENZE is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van RENZE terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's