FK Tuzla City - AZ live op tv (voorronde Conference League)

FK Tuzla City - AZ live op tv (voorronde Conference League)
Klaart AZ de klus in Bosnië?

Sport :

In de tweede voorronde van de Conference League, het derde Europese clubtoernooi, neemt AZ het vanavond op tegen FK Tuzla City. Na een 1-0 in Alkmaar is het tijd voor de rood-zwarten om de klus af te maken. Op donderdag 28 juli is de wedstrijd vanaf 20.45 uur is de wedstrijd live te zien bij RTL 7.

Heenwedstrijd
Zoals verwacht werd de heenwedstrijd in Alkmaar gewonnen, maar zoals misschien wel niet verwacht was dat maar met één doelpunt verschil. Door een goal van Dani de Wit werd het 1-0. In het Grbavica Stadium in Simin Han, Bosnië-Herzegovina moeten de Alkmaarders het afmaken.

Onbekende
Tuzla City is voor veel mensen een grote onbekende. Afgelopen jaar eindigde de ploeg als tweede in de competitie in Bosnië, zevenentwintig punten achter de nummer 1 Zrinjski Mostar. Daarmee verdiende ze een ticket voor de kwalificatieronde van de UEFA Conference League.

De wedstrijd FK Tuzla City - AZ is donderdag 28 juli om 20.45 uur live te zien op RTL 7. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV