Slotaflevering The Connection met debuutschrijvers zaterdag op NPO 1

Slotaflevering The Connection met debuutschrijvers zaterdag op NPO 1
Lale Gul, Maike Meijer en Maurits Chabot tegen elkaar

Kijktip :

Matthijs van Nieuwkerk presenteert vanavond de laatste aflevering van The Connection. Deze editie nemen schrijvers Lale Gül, Maike Meijer en Maurits Chabot het tegen elkaar op. Om 20.30 uur is de aflevering te zien op NPO 1

The Connection gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Debuut
Alle drie de schrijvers brachten de afgelopen jaren hun debuutboek uit. Gül won zelfs de NS Publieksprijs met haar debuut 'Ik ga leven'. Volkskrant-journalist Chabot - zoon van Bart - schreef samen met Maurits Barendrecht het boek 'Het papieren paleis over de Nederlandse rechtsstaat, Meijer was lange tijd scenarioschrijver voor Toren C en debuteerde in 2020 met 'Wen er maar aan'.

Allesomvattend antwoord
Het gaat natuurlijk allemaal om het vinden van die ene connectie. In vier rondes moeten de BN'ers zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar spelen. Alle juiste antwoorden van elke ronde staan in verband met elkaar én leiden naar één allesomvattend antwoord.

De slotaflevering van The Connection is op zaterdag 30 juli om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van The Connection terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's