Overzicht tijden: Formule 1 GP van Hongarije live op tv en online

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Hongarije live op tv en online
Gaat Max Verstappen de leiding verstevigen?

Sport :

Max Verstappen won vorige week de grote prijs van Frankrijk, opneiuw nadat zijn grote concurrent Charles Leclerc met materiaalproblemen de race moest verlaten. Kan Verstappen in Hongarije een nog grotere stap zetten richting het kampioenschap? Vanaf 29 juli is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees ook hoe je in 2022 de Formule 1 op tv en online kan kijken.

Verstappen naar de titel?
Het lijkt erop dat Max Verstappen langzaam richting het kampioenschap aan het schuiven is. Het lukte de Nederlander overigens nog niet om op de Hungaroring de eerste plaats binnen te slepen. Vorig jaar won Esteban Ocon bijvoorbeeld de race en eindigde Verstappen negende.

Tijdschema Formule 1 GP van Hongarije 2022

Vrijdag 29 juli

Zaterdag 30 juli

  • 13.00 uur: derde vrije training
  • 14.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 31 juli

  • 13.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 15.00 uur: race (samenvatting)

De tekst gaat verder onder deze video's

Viaplay
Het seizoen 2022 wordt voor het eerst uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Hongarije is op zondag 31 juli om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 29 juli zijn ook de vrije trainingen, de sprint race en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV