Zondag 31 juli in Reizen Waes Wereldsteden: Los Angeles

Zondag 31 juli in Reizen Waes Wereldsteden: Los Angeles
Stad met een keerzijde

Kijktip :

In de vierde aflevering van de set gloednieuwe reizen van Tom Waes neemt hij een duik in de City of Stars: Los Angeles. Tom Waes komt er in Los Angeles - of in het kort LA - achter dat de American Dream ook zijn keerzijde heeft. De aflevering is zondag om 20.20 uur te zien op NPO 3.

Reizen Waes Wereldsteden gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Witte toeristen
Waes bezoekt onder meer de armere wijken, waar je geen witte toerist tegenkomt. En even buiten de stad, in de Californische woestijn, ontmoet Waes ook nog eens heel wat mensen die het stadsleven ontvlucht zijn en een heel ander leven leiden, ver weg van de drukte van LA.

Vreemde figuren
Los Angeles is de tweede stad van de Verenigde Staten en dé Amerikaanse trekpleister voor allerlei dromers. Een stad waar alles kan en alles mogelijk is. In wijken als Hollywood, Beverly Hills, Venice Beach of Downtown L.A. kan je de vreemdste figuren ontmoeten en avonturen beleven.

Reizen Waes Wereldsteden in Los Angeles is op zondag 31 juli om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes Wereldsteden terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's