Bijzondere komediefilm The Secret Life of Walter Mitty zie je zondag bij Comedy Central

Bijzondere komediefilm The Secret Life of Walter Mitty zie je zondag bij Comedy Central
Ben Stiller is Walter Mitty

Kijktip :

Ben Stiller heeft in zijn leven heel wat bijzondere komische personages gespeeld, maar Walter Mitty is misschien wel zijn meest bijzondere. De komediefilm The Secret Life of Walter Mitty is zondag te zien op Comedy Central. Je kunt The Secret Life of Walter Mitty ook streamen via onder meer Disney+ en Pathé Thuis.

Het verhaal
Het verhaal volgt Walter Mitty, een foto editor die werkt voor LIFE Magazine. Dagelijks wordt hij getreiterd door zijn collega’s omdat hij constant zit te dagdromen achter zijn bureau. Dit weerhoudt hem er ook van om de vrouw van zijn dromen aan te spreken, die toevallig ook werkzaam is bij LIFE Magazine.

Bron: 20th Century Fox

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Deze film is redelijk makkelijk te typeren: een lekkere feelgood-film die niet al te veel vuurwerk aflevert maar gewoon heerlijk wegkijkt. Ben Stiller zet misschien wel een van zijn beste rollen ooit weg als Walter Mitty: een man met een levendige fantasie die zelf weinig meemaakt. Helaas voegen de bijrollen, waar best een leuk blik van Hollywood-sterren voor is opengetrokken, weinig toe. Het is zowel in beeld als in geluid allemaal weinig spannend, maar is uiteindelijk gewoon heel leuk.

Cast
Naast Ben Stiller (Zoolander) en Kristen Wiig (Wonder Woman 1984) spelen ook Sean Penn (The Tree of Life), Kathryn Hahn (WandaVision) en Patton Oswalt (Sorry to Bother You) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Ben Stiller.

De film The Secret Life of Walter Mitty (2013) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zondag 31 juli om 20.00 uur te zien op Comedy Central. Genre: komedie. Speelduur: 114 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's