Engeland - Duitsland live op tv en online (finale EK voetbal voor vrouwen)

Engeland - Duitsland live op tv en online (finale EK voetbal voor vrouwen)
Gaat Sarina Wiegman naar huis met het goud?

Sport :

Het EK voetbal voor vrouwen loopt tegen zijn einde en dan hebben we natuurlijk de finale om het toernooi af te sluiten. De Engelse vrouwen van Sarina Wiegman nemen het op tegen Duitsland. De finale is om 18.00 uur te zien op NPO 1 en online bij een livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Engeland - Duitsland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Coming home
Net als vorig jaar op het EK voetbal voor mannen hopen vele Engelse voetbalsupporters ook in het vrouwentoernooi op een "homecoming". Het lijkt er op dat dit onder leiding van de Nederlandse coach Sarina Wiegman dit jaar ook echt kan gebeuren. Op papier is het elftal van Wiegman de betere. In de praktijk moet dat nu gaan blijken.

Popp
De Duitse dames wonnen in de halve finale op knappe wijze van titelfavoriet Frankrijk met 2-1. De underdog van deze finale verloor overigens nog geen wedstrijd op dit toernooi en heeft spits Popp als geheim wapen om op verrassende wijze de Engelsen te kunnen verslaan.

De EK finale Engeland - Duitsland is op zondag 31 juli om 18.00 uur te zien op NPO 1 en online bij een livestream via Gids.tv. Hoogtepunten en een samenvatting kun je hier bij Gids.tv checken.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV