Vanavond op tv: Hoofdeconoom van ABN AMRO Sandra Phlippen in Zomergasten

Vanavond op tv: Hoofdeconoom van ABN AMRO Sandra Phlippen in Zomergasten
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 31 juli

Kijktip :

In de horrorthriller Dead Ringers loopt het uit de hand als een vruchtbaarheidsarts verliefd wordt op een cliënt. Zijn compagnon – en tweelingbroer – is daar niet blij mee. Ook zien we de tragikomedie The Secret Life of Walter Mitty, waarin Ben Stiller een grijze muis speelt die een groot risico neemt als hij zijn baan dreigt kwijt te raken. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 31 juli hieronder.

Sandra Philippen in Zomergasten
In de vierde aflevering van Reizen Waes Wereldsteden zien we Tom Waes in Los Angeles. Hij komt er achter dat de American Dream ook zijn keerzijde heeft. Op NPO 2 zien we het veelbesproken interviewprogramma Zomergasten. We zien de ideale tv-avond van Sandra Philippen, hoofdeconoom van de ABN AMRO en sociologe. Aan de hand van zelfgekozen fragmenten bespreekt Janine Abbring met Philippen haar avond.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 31 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Comedy: The Secret Life of Walter Mitty

Comedy Central
20:00 uur

Ben Stiller is de regisseur en hoofdrolspeler van The Secret Life of Walter Mitty, het klassieke verhaal van James Thurber over een dagdromer die aan zijn anonieme leventje ontsnapt via een fantasiewereld vol heldhaftigheid, romantiek en actie.

Reizen Waes Wereldsteden: Los Angeles

NPO 3
20:20 uur

In de vierde aflevering van de set gloednieuwe reizen van Tom Waes neemt hij een duik in de City of Stars: Los Angeles. Waes bezoekt onder meer de armere wijken, waar je geen witte toerist tegenkomt. En even buiten de stad, in de Californische woestijn, ontmoet Waes ook nog eens heel wat mensen die het stadsleven ontvlucht zijn en een heel ander leven leiden, ver weg van de drukte van LA.

Zomergasten met Sandra Phlippen

NPO 2
20:23 uur

We zien vanavond in Zomergasten de ideale tv-avond van Sandra Philippen, hoofdeconoom van de ABN AMRO en sociologe. Aan de hand van zelfgekozen fragmenten bespreekt Janine Abbring met Philippen haar avond. Phlippen geldt als een van de invloedrijkste Nederlandse economen van dit moment. Ze was eerder ook columniste en chef van de economieredactie bij het AD.

Concertspecial: André Rieu en de Oranjes

NPO 1
20:35 uur

André Rieu is een favoriete artiest van heel veel mensen en ook de Koninklijke familie is groot fan van de Maastrichtenaar. Hij trad regelmatig op voor de familie en in de special André Rieu en de Oranjes zien we een heel aantal van de hoogtepunten van de optredens terugkomen.

Slot: Komedieserie Jos

NPO 3
21:11 uur

Zondag kun je op NPO 3 kijken naar de laatste aflevering van de veelgeprezen komische dramaserie Jos met Diederik Ebbinge in de hoofdrol. Hoe loopt het verhaak van de meest oprechte man ooit af?

Lees ook onze serierecensie van Jos.

Zomergastfilm: Dead Ringers

NPO 2
23:31 uur

Beverly en Elliot Mantle zijn in Dead Ringer een identieke tweeling en beide gynaecoloog. De agressievere Elliot verleidt vrouwen die naar hun kliniek komen, om ze vervolgens door te geven aan zijn meer bedaarde broer Beverly, zonder dat de vrouwen dat doorhebben. Dit loopt tijden goed, tot er op een dag een actrice hun kliniek binnenkomt en de verlegen broer als eerste verliefd wordt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV