Recensie: Purple Hearts is romantisch drama over marinier en singer-songwriter in nephuwelijk

Recensie: Purple Hearts is romantisch drama over marinier en singer-songwriter in nephuwelijk
Nu nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 29 juli is de film Purple Hearts te zien op Netflix. Een rechtgeaarde conservatieve marinier en feministische zangeres willen een schijnhuwelijk opzetten om een poot uit het Amerikaanse overheid te trekken. Is dit fraude of steekt Cupido daar een stokje voor? Lees hier de filmrecensie: Purple Hearts.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Luke en Cassie
Ondanks hun grote verschillen en tegen alle verwachtingen in, worden een aspirant singer-songwriter (Sofia Carson) en de stoere marinier (Nicholas Galitzine) hopeloos verliefd op elkaar.

Actrice Sofia Carson (Cassie) en Nicholas Galitzine (Luke) in de film 'Purple Hearts'

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 59% | IMDb ★ 7,2

De Stars and Stripes wappert trots bij deze romantische dramafilm met twee grote knappe blikvangers: acteur Nicholas Galitzine en actrice Sofia Carson, die naast hun schoonheid ook nog eens een perfecte chemie hebben. Als er ergens in dit steekspel liefde te vinden is, dan spat dit van het scherm af. Ook de soundtrack, met het liedje Come Back Home, past uitstekend bij deze film, die verder weinig om het lijf heeft. Het verhaal laat zich heel gemakkelijk raden en de finale is een schot in open doel, maar vooral de ruzies en meningsverschillen tussen de twee tortelduiven in een nephuwelijk zijn zeer vermoeiend om naar te kijken. Daarnaast is deze film er eentje die je nooit echt in je hart raakt. Dertien in een dozijn en dus makkelijk scoren voor Netflix. Twee sterren.

Cast
Naast Sofia Carson (Songbird) en Nicholas Galitzine (Cinderella) zijn ook Chosen Jacobs (It Chapter Two) en Scott Deckert (9-1-1: Lone Star) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Elizabeth Allen Rosenbaum (Sneakerella).

Vanaf 29 juli 2022 is de film Purple Hearts te zien op Netflix. Genre: Drama, Romantiek, muziek. Tijdsduur: 122 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV