AS Monaco - PSV live op tv en online (kwalificatie Champions League)

AS Monaco - PSV live op tv en online (kwalificatie Champions League)
Gaat PSV de Champions League bereiken?

Sport :

PSV speelt haar eerste kwalificatiewedstrijd in de Champions League tegen de Franse club AS Monaco. Twee wedstrijden moeten uitwijzen wie er naar de play-offs gaat. De wedstrijd is op dinsdag 2 augustus om 20.00 uur te zien op het open kanaal van FOX en ESPN.

Samenvatting en hoogtepunten AS Monaco - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Eindhoven
De mannen uit Eindhoven oefende op uitstekende wijze voor de kwalificatieweekend: de Johan Cruijff Schaal werd gewonnen van regerend landskampioen Ajax met 3-5. De ploeg van 22 man en Ruud van Nistelrooij en de staf gaan met vertrouwen richting Monaco.

Lees hier op welk kanaal FOX en op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Miljoenen
De mannen uit de dwergstaat staan er aardig voor in de voorbereiding. Ze raakte sterspeler Tchouaméni kwijt voor ruim 80 miljoen (exclusief bonussen), maar blijven al met al wel draaien met een aantal overwinningen.

De wedstrijd AS Monaco - PSV is op dinsdag 2 augustus om 20.00 uur te zien op FOX en ESPN. De samenvatting en hoogtepunten volgen bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV